There was an error in this gadget

Saturday, June 13

Alhamdulillah Ya Allah...

Ari ni 13 June 2015..kandungan aku da masuk 33 weeks 2 Hari. xlama je lagi nak bersalin..Semoga dipermudahkanNya.. Amin..

Tak sangka ak akan jadi mummy and suamiku akan jd daddy. Alhamdulillah rezeki kami cepat..Masuk minggu ni daddy nye da 3 minggu belum balik. kire 1 bulan jugak xdapat jumpe bulan ni..sedih..sob..sob.. Tapi xapalah daddy nye pon kerja...xboleh la nak touching2 sangat,..kang ank kuo dok sensitip aje kann..haha...

Aku sangat brsyukur apa yang berlaku dalam kehidupan aku. Aku sayang suami aku. Aku juga sayang anak yang bakal dilahirkan nanti.. Mama sayang kamu berdua. Tak sabar nak hidup bersama bawah satu bumbung. Andaikata Allah kenankan doa aku ni.. betapa bahagia nye rasa. Xperlu lah nak PJJ lgi..Baba maafkan mama...baba selalu mintak mama duduk dengan baba dekat sane tapi mama selalu bagi alasan mama nak kerja sini.. kita tunggu jela keputusan pindah ke sini lulus atau x..Kalau x mama terpaksa korban apa yang mama ada sekarang... Mama sayang baba..!! I love you